torstai 11. tammikuuta 2018

Cocco dyykkaa

Mä oon kerrankin ollut vähän kaukaa viisas ja pihdannut kosmetiikkahankintoja ale-myynteihin. Yleensäkin tyhjentelen purkin pohjat huolella ja leikkaan tuubit kahtia, et saan ne kunnolla tyhjäks. Nyt elin jo tovin ilman hoitoainetta ja muutenkin aika luomusti hapsottivat harmaat irti nutturasta, kun oli loppu lakat ja suihkeet. Kunnes sitten tänään tein toiviomatkan Emotioniin. Ostin kaikki mitä tarvitsin ja ihan vähän hamstrasinkin.

Kävin välissä kotona pikaisesti ja jatkoin matkaa seuraavaan osoitteeseen. Illalla palatessani Cocco oli jo kotona. Tuli hyvä mieli, kun hän oli laittanut tiskit ja pyyhkinyt tasot ja kiitin häntä siitä oikein erikseen. Coccoa hymyilytti ja heitti sitten jatkoksi, että vein vielä roskatkin, jotka sulta oli jääny. Mä siihen, että nyt kyllä keksit, koska mä vein kaikki roskat mennessäni. Cocco toteaa, et sulta oli jäänyt se vessan roskis ja hänkin sitten innostui siistimään vessan kaappia ja heitti samaan pussiin jotain omia tyhjiä purkkejaan ja vei sit roskiin.
Whaaaat?!? Ai sellainen Emotionin muovikassi vessan ovelta?  Niin just se!


Dyykkarin pussi haisi, mutta kosmetiikka oli tallessa! Oh yeah... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

5. päivä mökillä, missä tuuli viihtyy, mutta aurinko käy vain kääntymässä

Sää ei suosi. Olkoon se siinä sääraportti lähipäiviltä. On totta, että unelmoin herräämisestä T-paitakeliin ja aurinkovoiteen tarpeeseen. ...