maanantai 19. helmikuuta 2018

Katsotaanko tänään leffa vai melkein viikon tv-ohjelmat?

Klo 18 sunnuntaina olemme Cocon kanssa kumpikin kotiutuneet tahoiltamme ja meillä on loppuilta yhteistä aikaa. Päätämme katsoa leffan. Viime vkolla kävimme pitkästä aikaa oikein vuokraamossa, koska mielessä oli muutama kasarileffa, jotka olisi kiva nähdä. Viisi leffaa seitsemäksi vuorokaudeksi maksoi muuten 7€.

Pari on katsomatta, mutta nyt on aikaa. Cocolla on kuitenkin nälkä ja hän on tuonut tullessaan pizza-ainekset. Aloitetaan leffa kohta. Kohta on teillä täällä pitkä aika, sanoi eräskin synnyttäjä kerran.


Alma on samaa mieltä: saisko sitä ruokaa, koska se teidän KOHTA on? Munakenno sai jo kyytiä :

Meillä ei ole hiivaa, mutta kauppa on onneksi lähellä ja sinne Cocco lähtee. Samassa minulle tulee mielihalu, mutta ei pizzaa kohtaan. Tekee mieli jotain makeaa, jota kiellän Coccoa tuomasta kaupasta. Päädyn taatelikakkaroihin, jotka on helppoja tehdä ja niistä puuttuu pitkälti kaikki kirotut: valkoinen sokeri, jauhot ja rasva.

Väliin pukkaa seiskan uutiset. Pitää niitä vilkaista, pysyn muutenkin huonosti kärryillä maailman menosta. Sitten uuni päälle. Etuilen Coccoa keittiössä, mutta mahdumme hyvin ja saan kakkarat uuniin. Cocco laittaa pizzapohjan kohoamaan ja istumme jo hetken TV:n edessä. Sieltä on alkanut Arto Nyberg ja jumitamme, koska Lauri Törhönen...

Cocco edistyy pizzan kanssa, mutta hetkessä elävänä henkilönä hän herää hetkessä haluamaan hetkeksi saunaan ja samalla myös kylpyyn. Sillä välin kakkarat jäähtyvät, olisko iltapala-aika? Siis mulla, Cocon pizza odottaa. TV:ssä X-factor vie huomioni, koska uskon Suvi Teräsniskan löytävän taitavat laulajat, Saara on innostava ja kannustava, Monroe näyttää kyllästyvän helposti ja herää kun joku on tarpeeksi erottuva, Mikael Gabrielista en ole ehtinyt ottaa selvää. Cocco on tauolla saunasta, kuuntelee pari kilpailijaa, on kuin Monroe; ei tarpeeksi sykähdytä, palaa kylpyyn.

Klo 20.00 ita on onneksi vielä nuori. Pizzaa syöty, iltapala myös (eri asia, eri henkilö). Cocco istuu TV:n eteen ja valitaan leffa. Ääntä ei tule, tekniikka vaatii toimia. Cocco kiroaa ja toimii, kohta menee TV vaihtoon. Leffa alkakoon! Katselemme hetken ja jotain tuttua tässä on. Me on nähty tää! Eput on jonossa ja se koneeseen. Mutta nyt on klo 20.30 ja alkaa mun lemppari eli Selviytyjät Suomi! Ei nyt sitä, puuskahtaa hän, mutta tietää, ettei neuvottelun varaa ole. ”Tää on ainoa, mitä mä seuraan telkkarista!” Okei, sauna kutsuu Coccoa.

Reality koukuttaa: ”Cocco tuu nyt kattoon tää kisa mun kans... Mä en kestä jos punaiset taas häviää!”. Cocco on niin kiltti ja kyllä häntäkin kiinnostaa, varsinkin kun antaumuksella kehun Mustaa Barbaaria. Tuijottaessani intensiivisesti Mustan Barbaarin fyysistä suoriutumista ja analysoidessani hänen vahvuuksiaan havainnoin sivusilmällä, kuinka Cocon paljas takamus vilahtaa ruudun edessä. Tavallaan hyvä, ettei hän ole innostunut realitystä, esim. BB -talosta ja Temptation Islandista ei ole (ihme!) viiskymppisten versiota! Cocon luolamiehen naturelli luonne ei näet sivistyksen ulkopuolella, kuten kotona (Temppareissa tai BB:ssa), rekisteröi sellaista asiaa kuin vaatteet. Karvapeite riittää pitkälle.
Barbaari johdattaa punaiset voittoon ja rakas kotialbino palautuu kylpemään, koska se on edelleen kesken.

Sometan hetken. Esikoisen viesti kehoittaa katsomaan edellisen Tanhupallon. ”Cocco, ootko katsonut Tanhupalloa?” Ei hän ole, mutta nyt katsotaan parin vkon jutut You Tubesta. On se hauska.
Alma kuorsaa ja vilkaisen kelloa. Se on vielä vietävä ulos. Kumman vuoro? Mun, mulla on vaatteetkin päällä. Cocco laittaa jämät jääkaappiin. Kuka täällä vääntää kellon viisareita eteen päin? Palaan ulkoa ja kello on yli kymmenen! Cocco haukottelee. Työviikko edessä. Pitäskö mennä nukkuun?

”Kumpi palauttaa leffat huomenna?” Tämän illan perusteella kumpikaan ei vain ehdi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

5. päivä mökillä, missä tuuli viihtyy, mutta aurinko käy vain kääntymässä

Sää ei suosi. Olkoon se siinä sääraportti lähipäiviltä. On totta, että unelmoin herräämisestä T-paitakeliin ja aurinkovoiteen tarpeeseen. ...